Mijn achtergrond

In 1999 ben ik begonnen in de kraamzorg als praktijkbegeleider. Als verpleegkundige heb ik in mijn opleiding een gedegen ondergrond meegekregen als het gaat om de anatomie en fysiologie van zwangerschap en geboorte. Van mijn collega’s heb geleerd hoe belangrijk de rol van een kraamverzorgende is in de eerste levensweek. Ik heb een heel aantal jaren ook als kraamverzorgende gewerkt, al ben ik nooit zo goed geworden als een “echte” kraamverzorgende.

Mijn hart ligt vooral bij het begeleiden van leerling kraamverzorgenden en alle collega’s die meer willen weten over het voeden van jonge baby’s.
In 2012 heb ik mijn diploma lactatiekundige gehaald. In 2020 heb ik na een hoop veranderingen in de kraamzorg besloten verder te gaan als zelfstandig lactatiekundige. 

Ik leer nog steeds elke dag van jonge moeders, van kraamverzorgenden en vooral van de baby’s zelf. Want zo klein als ze zijn, zo helder kunnen ze soms duidelijk maken wat zij nodig hebben!

Mijn “basis”

Voor wie het leuk vindt om te weten: Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben we drie prachtige volwassen kinderen, twee mooie schoondochters en twee geweldige kleindochters van september 2020 en augustus 2022. Zij zijn op dinsdag en vrijdag bij mij. De oudste figureert ook op deze website.  

Veel situaties waar jij nu middenin zit, herken ik van de tijd dat onze kinderen klein waren. Op dit moment heb je er niets aan, maar echt: alles gaat voorbij! En gek genoeg denk je dan zoals wij nu: jammer genoeg gaat alles voorbij…..